İstanbul’ da Dokuma Etiket Üreticisi | +90 532 571 23 84

Yıkama Talimatı(Akmaz) | Barkod Sticker | Silikon Etiket
Dokuma Etiket

İstanbul’ da dokuma etiket üreticisi arıyorsanız firmamız Truva Etiket’ in bu hizmeti sağladığını bilmenizi isteriz. Türkiye’ nin her bölgesine hizmet veren Truva Etiket, İstanbul’ da bulunmaktadır. Dokuma etiket üreticisi olan firmamız profesyonel bir kadronun emek ve titizliğiyle çalışmaktadır. Etiket konusunda teknolojik altyapımızı sürekli geliştirmekte, sağlam ve hızlı bir büyüme ile müşterilemizin tüm isteklerine karşılık vermekteyiz.

Dokuma Etiket Hakkında

Dokuma etiket, başta tekstil olmak üzere birçok sektörde ürün tanıtımı ve reklam maksatlı kullanılan etiket türüdür. Ağırlıkla tekstilde kullanılmasına rağmen bu etiket türünü tekstil etiketi olarak isimlendirmek doğru olmaz. Çünkü başta ayakkabı olmak üzere birçok farklı sektörde de kullanımı mevcuttur. Markanın ürün üzerindeki kalıcı değeri ve ürüne albeni katması açısından oldukça önemlidir. Dokuma etiket üretim şekillerine ve kalite çeşitlerine göre saten, atkı saten, pamuklu ve tafta olarak isimlendirilir. Ürününe kalite anlamında güvenen ve marka prestijine önem veren her firma için dokuma etiket vazgeçilmezdir. Zira dokuma etiket kalıcıdır ve diğer birçok aksesuarın tersine ürün yaşadıkça ürünle birlikte olmaya ve markayı tanıtmaya devam eder. Üzerinde firma adı, model, beden ve yıkama talimatı bulunduran, ürün reklamı yapmak için nerdeyse tüm tekstil ürünlerinde kullanılan dokuma etiketler; giysilerde marka tanıtımının yanı sıra ürün dekorasyonu için de kullanılırlar.

Dokuma Etiket Üretimi Aşamaları

Dokuma etiket üretimi öncelikle grafik çalışması yaparak başlamaktadır. Yapılan çalımalar sonucu oluşturulan proje müşteriye sunulmaktadır. Onaylanan projenin desen çizimi gerçekleştirilerek numune üretimi yapılmaktadır. Ardından ise seri üretim ile sipariş hazırlanmaktadır. Bu işlemlere göre istenilirse imalat aşamasında sim, gofre, parlatma vb. uygulamalar yapılabilir. Dokuma etiket istediğiniz ebat, renk ve şekillerde hazırlanabilmektedir. Dokuma etiket ile ilgili detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dokuma Etiket Fiyatları

Truva Etiket, dokuma etiket fiyatları son derece uygundur. Kaliteli ve titiz üretimiyle birlikte oldukça avantajlı fiyatlarıyla da çözüm ortağınız olan firmamız sizlerle çalışmak için daima tam potansiyel hazır beklemektedir. Zamanında teslimat ile hızlı üretim konusunda da oldukça iddialıyız. Ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın