İngiliz Saten Etiket İmalatı Yapan Firma | +90 532 571 23 84

Yıkama Talimatı(Akmaz) | Barkod Sticker | Silikon Etiket

İngiliz Saten etiket, pamuk lifinden üretilen ve penye iplikler ile İngiliz Saten örgü oluşturulması ile dokunan bir etiket türüdür. İngiliz Saten etiket parlak bir yüzeye sahiptir. Sıklıkla tekstil sektöründe kullanılırlar ve baskılı baskısız olarak üretilibilir. İngiliz Saten etiketlere ribon baskı yapılabilir. İsterseniz baskılı olarak isterseniz de baskısız olarak üretilmektedir.  Çift taraflı da kullanılabilmektedir. Eğer İngiliz Saten etiketin üzerine baskı alınacak ise, yapılan baskı kuru temizlemeye uygun olarak yapılmaktadır. Kuru temizlemeye karşı dayanıklı olan İngiliz Saten etiket, 85 derece sıcak suya kadar bozulmadan kalabilmektedir. Ancak ağır yıkamalara dayanıklı değildir. Truva Etiket, genellikle tekstil sektöründe kullanılan İngiliz Saten etiketlerin imalatını yapmaktadır. Tüm Türkiye’ye İngiliz Saten etiket imalatı yapan firma  olan Truva Etiket, İstanbul’da yer almaktadır. İngiliz Saten etiket firması arıyorsanız, sitemizde bulunan iletişim adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

İngiliz Saten Etiket Neden Kullanılır?

İngiliz Saten etiketler; yıkama talimatları, ürün özelliklerini ve reklam amaçlı firmanın adını üstünde barındırır. Bu noktada İngiliz Saten ve tafta, tekstil ürünlerinin vazgeçilmez bir öğesidir. İngiliz Saten dokuma etiket, parlak, düz ve yumuşak bir zemine sahip olan etiket türleridir. Kalitelidir ve bundan dolayı da marka prestijini artırır. Ayrıca giysilerde kullanıcıyı rahatsız etmez. Özellikle bebek, çocuk ve iç çamaşırı giyiminde sıklıkla kullanılır.

İngiliz Saten Etiket Fiyatları

İngiliz Saten etiket fiyatları, diğer kumaş etiketlere göre biraz daha fazladır. Truva Etiket olarak siz değerli müşterilerimize İngiliz Saten etiket ihtiyaçlarınız için en iyi hizmet ve en uygun fiyat garantisi sunuyoruz. Siz de istediğiniz boyutlarda bütçenize uygun İngiliz Saten etiketler için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın